jaca
Nowy uÂżytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #15 : Sierpień 26, 2009, 20:29:39 » |
|
Ja teÂż juÂż liczĂŞ dni do przyjazdu w Wasze strony, ciekawiÂą mnie te okonie i sandacze, mam nadziejĂŞ Âże poÂłowimy
|
|
|
|
|
|
|
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik
Reputacja +4/-0
|
|
« Odpowiedz #16 : Sierpień 26, 2009, 21:06:58 » |
|
Panowie ,ktorzy lowili sandacze , twierdzili ze zielsko bylo jeszcze troche za wysokie i sandacz nie byl zgrupowany na glebokiej wodzie , twierdzili ze te duze sandacze nie byly jeszcze zainteresowane mocno ich gumami , aczkolwiek byli zadowoleni z wedkowania. Teraz jest cieplo w dalszym ciagu , ale w wrzesniu pogoda napewno bedzie nam sprzyjala , wiec polowimy , polowimy. ps.Na osmiu metrach glebokosci echosada jest czarna od ryb stojacych na dnie, to co to jest?
|
|
|
|
|
|
|
jaca
Nowy uÂżytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #17 : Sierpień 27, 2009, 19:14:00 » |
|
"od ryb stojacych na dnie, to co to jest?" nie usnĂŞ
|
|
|
|
|
|
|
jaca
Nowy uÂżytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #18 : Sierpień 27, 2009, 19:14:59 » |
|
juÂż rĂŞce zacieram
|
|
|
|
|
|
|
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik
Reputacja +4/-0
|
|
« Odpowiedz #19 : Wrzesień 08, 2009, 08:57:10 » |
|
Wlasnie padl mi kom. , tego ktory teraz uzywam niestety nie moge zmusic do przyjecia nowych fotek , ten poprzedni jest w naprawie , jak juz bedzie dzialal to uzupelnie galerie.Fajne fotki trafiaja na konkurs , zapraszam wszystkich do wstawiania , prezet na wigilje bedzie fajny.
|
|
|
|
|
|
|
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik
Reputacja +4/-0
|
|
« Odpowiedz #20 : Październik 22, 2009, 15:57:22 » |
|
No ,panie Michale z ta watrobka to byl jakis zart , rozumiem. Wszystkie koty zlecialy sie z okolicy , a mietusa to ona najmniej obchodzila, probowalam na splawik i z gruntu , na plytkim i glebokim i nic , ani stukniecia , fiasko . No ale szczupaki uratowaly dzien wyjelam 6 szt. midzy 85cm i 94cm , tego jednego zaraz sobie usmaze i bede go jesc jak mietusa. Trzeba na nie wymyslic cos innego. To po niedzieli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jaca
Nowy uÂżytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #23 : Listopad 05, 2009, 22:05:53 » |
|
WidzĂŞ prace adaptacyjne idÂą peÂłnÂą parÂą, tym tempem do wiosny z pewnoÂściÂą wszystko dopniesz na 100%. W maju sprawdzĂŞ osobiÂście jak wyszÂło
|
|
|
|
|
|
|
|
grzes
Nowy uÂżytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #25 : Listopad 20, 2009, 23:09:47 » |
|
piekny lin ;Dto z listopada?pozdrawiam.piekny ten nowy dom,jak Pani urzadzi i tak bedzie super
|
|
|
|
|
|
|
|
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik
Reputacja +4/-0
|
|
« Odpowiedz #27 : Grudzień 17, 2009, 07:47:37 » |
|
Grudniowy szczupak tez pewnie bedzie dobry na swieta Mierzyl 88cm. i wazyl 3,5kg. to chyba jeden z ostatnich w tym roku , bo dzisiaj zima zrobila nam niespodzianke i jest minus 10st.C , sniegiem tez przypruszylo wiec beda piekne swieta.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2009, 07:54:45 wysłane przez beata »
|
|
|
|
|
olabert
Nowy uÂżytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #28 : Grudzień 23, 2009, 20:52:46 » |
|
Witam. Jeden dzieĂą urlopu i znalazÂłem czas zalogowaĂŚ siĂŞ na ten czat. PrzeglÂądam postĂŞpy w pracach renowacyjnych i jestem peÂłen podziwu dla Twoich zdolnoÂści.JeÂżeli utrzymasz styl starodrewna to ten dom na pewno bĂŞdzie miaÂł duszĂŞ. JeÂżeli chodzi o szczupaczka to moÂże nie ostatni. Szczerze to i taki o tej porze roku zadowoliÂłby mnie. Ale ja cierpliwie poczekam na ten majowy wypad Pozdrowionka
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 23, 2009, 20:55:33 wysłane przez olabert »
|
|
|
|
|
olabert
Nowy uÂżytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #29 : Grudzień 23, 2009, 20:58:00 » |
|
Gdy pierwsza gwiazdka na niebo wyleci, Gdy MikoÂłaj wsunie siĂŞ do komina, PamiĂŞtaj, Âże jest na Âświecie ktoÂś, kto nigdy o Rybach nie zapomina.
|
|
|
|
|
|
|
|