olabert
Nowy u¿ytkownik
Reputacja +0/-0
Wiadomo¶ci: 10
|
|
« Odpowiedz #120 : Listopad 24, 2011, 21:57:22 » |
|
Witam. Zagl±dam i zagl±dam tutaj z nadziej± na nowe fotki i wspomnienia o pó¼nojesiennych po³owach a tu nic. Co siê dzieje, nie ³owicie ju¿? Sprawdza³em pogodê w Szwecji i jeszcze lodem na pewno nie skute jeziora, temperatury dodatnie, trochê deszczu tylko nie wiem ile dnia teraz tam macie. Mo¿e Sylwester na garbusach z podlodówk± Nasze ostatnie fotki z ³owisk Tylko bez ¶miechu proszê.
|
|
|
|
|
|
|
olabert
Nowy u¿ytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #121 : Listopad 24, 2011, 22:02:50 » |
|
Wygl±da jakby go ukrad³. Nie jest sliczny , tylko sie zastanawiam czy krzysiu ma takie duze akwarium? ??h
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 11, 2011, 09:35:44 wys³ane przez beata »
|
|
|
|
|
beata
Administrator
Aktywny u¿ytkownik
Reputacja +4/-0
Wiadomo¶ci: 173
|
|
« Odpowiedz #122 : Grudzieñ 19, 2011, 15:09:44 » |
|
SLICZNE ,sliczne panie Krzysiu szkoda ze takie miniaturki no ale nic beda i wieksze. Ja niestety niemam rzadnych ,,ostatnio wialo bardzo i nie bylo mozliwosci lowic z lodki ,a teraz to juz Swieta i brak czasu niestety. sypnelo nam troche sniegu i jest kolo zera.Stan wody w jeziorach jest bardzo duzy to cholera wie gdzie szukac teraz szczupaczka czy sandacza.Tak wiec calkowite zawieszenie broni do nowego roku. Oczywiscie najgoretsze zyczenia z okazji zblizajacych sie SWIAT BOZEGO NARODZENIA , SMACZNEGO KARPIKA NO I OCZYWISCIE COS DO SLEDZIKA (bo wiadomo rybka lubi plywac).Szampanskich nastrojow na Sylwestra. a po szwedzku to tak GOD JUL och GOTT NYTT AR szybciej.. poz.BEATA
|
|
|
|
|
|
|
jaca
Nowy u¿ytkownik
Reputacja +0/-0
Wiadomo¶ci: 25
|
|
« Odpowiedz #123 : Styczeñ 03, 2012, 23:50:11 » |
|
Do Siego Roku, zdrowia i powodzenia, pozdrowienia dla rodziny
|
|
|
|
|
|
|
beata
Administrator
Aktywny u¿ytkownik
Reputacja +4/-0
|
|
« Odpowiedz #124 : Styczeñ 06, 2012, 16:20:53 » |
|
Dzieki za zyczenia panie Jacku , oczywiscie wzajemnie i zapraszam. Ludziska powiadaja ze nie ma rzeczy niemozliwych , a tu prosze trzy cuda w TRZECH KROLI . 1).PRZESTALO WIAC... 2).Nils-Ake pojechal zemna na ryby((chyba cos chce) 3).ZLOWIL RYBKI Pogoda dzisiaj byla calkiem fajna tem.okolo minus jeden ,sloneczko i bezwietrznie -cos niesamowitego. Zaladowalismy lodke na wozek i w droge n JEZIORKO yogen.Woda zimna jak cholera no ale co tam nie przyjechalismy sie kapac. Zbiczowalam tereny glebokie i nic , gumki voblery i blachy .Dopiero na plytkiej wodzie cos zaczelo sie dziac, pare pobic w duze kopyto , ale bez wynikow wyjecia . A moj malzonek od poczatku jak mu zaczepilam malego niebieskigo voblerka tak sobie go ciagal , jemu tylko troling odpowiada .No i prosze to jego efekty , a mi pozostalo sprzatanie i robienie kolacji bo taki mielismy zaklad. ja chcialam metr , a teraz mam paredziesiat metrow do sprzatania. oj ci faceci.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2012, 18:31:27 wys³ane przez beata »
|
|
|
|
|
Bill26
U¿ytkownik
Reputacja +0/-0
Wiadomo¶ci: 68
|
|
« Odpowiedz #125 : Styczeñ 07, 2012, 07:42:27 » |
|
No to faktycznie, CUD !!!! Nils-Ake na rybach , Pogoda piêkna, rybki s±, no a ostatnie zdjêcie to mnie rozwali³o, ale to chyba nie z Yogen hehe, Super, U nas leje od kilku dni, ciemno jak w ..... , a u Was ..... bez komentarza. Mam nadziejê, ¿e Nils-Ake ze mn± te¿ powêdkuje jak przyjadê ? Tylko wola³bym ¿eby odemnie nie chcia³ tego co od Ciebie, za to ¿e pojecha³ po³owiæ !!!! , Wêdkujcie ostro, ale co¶ zostawcie w tej wodzie, ze dwie metróweczki, bo teraz to ju¿ zaczynam siê obawiaæ , pozdrowionka i gratulacje dla mê¿a
|
|
|
|
|
|
|
shreek
Nowy u¿ytkownik
Reputacja +0/-0
Wiadomo¶ci: 8
|
|
« Odpowiedz #126 : Styczeñ 25, 2012, 20:22:00 » |
|
Niby temat o nowych rybkach, ale ja dzisiaj poza tematem i tylko ze sprawą do szefowej. Jak się dogadamy to na pewno będą nowe rybki Beata jak możesz to spójrz na swoją skrzynkę, bo nie wiem czy zauważyłaś i czytałaś wiadomość ode mnie, bowiem przez kilka dni nie mam żadnego odzewu z Twojej strony , a czas niestety nieubłaganie leci... Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
beata
Administrator
Aktywny u¿ytkownik
Reputacja +4/-0
|
|
« Odpowiedz #127 : Luty 25, 2012, 13:27:33 » |
|
Witam , witam panow. Pomalu zaczynam budzic sie z zimowego snu . Dzisiaj mamy trzeci dzien wiosny temperatury nie zeszly ponizej zera , snieg stopnial , czarne drogi ( tu mam namysli bez lodu) cos wspanialego . Lod na jeziorach mial okolo 25cm , wywiercilam pare dziur , ale niestety nie spotkalam nic ciekawego , co by chcialo wyplynac na lod.Wczoraj bylam zobaczyc , :)kanty jeziora sa juz rozmarzniete , jesli temperatura utrzyma sie powyzej zera i bedzie sloneczko to mysle ze juz niedlugo lodke bedzie mozna postawic . Na ta chwile czekam z utesknieniem .Tak wiec panowie jesli zacznie sie tutaj cos dziac to oczywiscie dam wam znac. rozmawiac zemna nie chcialy . Tlumy na jeziorze jak zwykle ,, i jak tu podpatrzyc jak ci Szwedzi lowia pod lodem.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 15, 2012, 06:17:39 wys³ane przez beata »
|
|
|
|
|
|
olabert
Nowy u¿ytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #129 : Kwiecieñ 02, 2012, 09:57:41 » |
|
Witam witam. Ju¿ kwiecieñ a tu ¿adnych nowych fotek nie widaæ, czy¿by jeszcze lud trzyma³. Kwiatki ³adne chyba bratki i ¿onkile, mo¿e dlatego nie masz czasu na jezioro ale gdy tylko odwiedzisz Lonern to wrzuæ co¶ do poogl±dania. Pozdrawiam Robert.
|
|
|
|
|
|
|
Bill26
U¿ytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #130 : Kwiecieñ 06, 2012, 14:08:10 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 07, 2012, 08:46:45 wys³ane przez beata »
|
|
|
|
|
|
Bill26
U¿ytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #132 : Kwiecieñ 18, 2012, 13:37:02 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 18, 2012, 15:04:42 wys³ane przez beata »
|
|
|
|
|
shreek
Nowy u¿ytkownik
Reputacja +0/-0
Wiadomo¶ci: 8
|
|
« Odpowiedz #133 : Kwiecieñ 18, 2012, 17:58:14 » |
|
Bill26 PM. Beata z pogod± to nie masz wyj¶cia i musisz co¶ zrobiæ. No nie ¿eby by³o +25, ale chocia¿ +10 i najwa¿niejsze bez deszczu
|
|
|
|
|
|
|
|
|