Szczupakowe forum
Grudzieñ 22, 2024, 09:45:05 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: #####     KONKURS     #####

Strona g³ówna   Pomoc Szukaj Zaloguj siê Rejestracja  
Strony: 1 ... 7 8 [9] 10 11
  Drukuj  
Autor W±tek: nowe rybki  (Przeczytany 53915 razy)
olabert
Nowy u¿ytkownik
*

Reputacja +0/-0
Wiadomo¶ci: 10

« Odpowiedz #120 : Listopad 24, 2011, 21:57:22 »

Witam.
Zagl±dam i zagl±dam tutaj z nadziej± na nowe fotki i wspomnienia o pó¼nojesiennych po³owach a tu nic.
Co siê dzieje, nie ³owicie ju¿? Sprawdza³em pogodê w Szwecji i jeszcze lodem na pewno nie skute jeziora, temperatury dodatnie, trochê deszczu tylko nie wiem ile dnia teraz tam macie.
  Mo¿e Sylwester na garbusach z podlodówk± 

Nasze ostatnie fotki z ³owisk      Tylko bez ¶miechu proszê.
olabert
Nowy u¿ytkownik
*

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #121 : Listopad 24, 2011, 22:02:50 »

Wygl±da jakby go ukrad³.
Nie jest sliczny , tylko sie zastanawiam czy krzysiu ma takie duze akwarium?Co???h
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 11, 2011, 09:35:44 wys³ane przez beata » Zapisane
beata
Administrator
Aktywny u¿ytkownik

Reputacja +4/-0
Wiadomo¶ci: 173

« Odpowiedz #122 : Grudzieñ 19, 2011, 15:09:44 »

SLICZNE ,sliczne panie Krzysiu szkoda ze takie miniaturki no ale nic beda i wieksze.
Ja niestety niemam rzadnych ,,ostatnio wialo bardzo i nie bylo mozliwosci lowic z lodki ,a teraz to juz Swieta i brak czasu niestety.
sypnelo nam troche sniegu i jest kolo zera.Stan wody w jeziorach jest bardzo duzy to cholera wie gdzie szukac teraz szczupaczka czy sandacza.Tak wiec calkowite zawieszenie broni do nowego roku.
Oczywiscie najgoretsze zyczenia z okazji zblizajacych sie SWIAT BOZEGO NARODZENIA , SMACZNEGO KARPIKA NO I OCZYWISCIE COS DO SLEDZIKA (bo wiadomo rybka lubi plywac).Szampanskich nastrojow na Sylwestra.
a po szwedzku to tak GOD JUL och GOTT NYTT AR szybciej..
poz.BEATA
jaca
Nowy u¿ytkownik
*

Reputacja +0/-0
Wiadomo¶ci: 25

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #123 : Styczeñ 03, 2012, 23:50:11 »

Do Siego Roku, zdrowia i powodzenia, pozdrowienia dla rodziny
beata
Administrator
Aktywny u¿ytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #124 : Styczeñ 06, 2012, 16:20:53 »

Dzieki za zyczenia panie Jacku , oczywiscie wzajemnie i zapraszam.
Ludziska powiadaja ze nie ma rzeczy niemozliwych , a tu prosze trzy cuda w TRZECH KROLI .
1).PRZESTALO WIAC...
2).Nils-Ake pojechal zemna na ryby((chyba cos chce)
3).ZLOWIL RYBKI
Pogoda dzisiaj byla calkiem fajna tem.okolo minus jeden ,sloneczko i bezwietrznie -cos niesamowitego.
Zaladowalismy lodke na wozek i w droge n JEZIORKO yogen.Woda zimna jak cholera no ale co tam nie przyjechalismy sie kapac.
Zbiczowalam tereny glebokie i nic , gumki voblery i blachy .Dopiero na plytkiej wodzie cos zaczelo sie dziac, pare pobic w duze kopyto , ale bez wynikow wyjecia . A moj malzonek od poczatku jak mu zaczepilam malego niebieskigo voblerka tak sobie go ciagal , jemu tylko troling odpowiada .No i prosze to jego efekty , a mi pozostalo sprzatanie i robienie kolacji bo taki mielismy zaklad.

ja chcialam metr , a teraz mam paredziesiat metrow do sprzatania.     oj ci faceci.

« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2012, 18:31:27 wys³ane przez beata » Zapisane
Bill26
U¿ytkownik
**

Reputacja +0/-0
Wiadomo¶ci: 68

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #125 : Styczeñ 07, 2012, 07:42:27 »

No to faktycznie, CUD !!!! Nils-Ake na rybach  Co?  , Pogoda piêkna, rybki s±, no a ostatnie zdjêcie to mnie rozwali³o, ale to chyba nie z Yogen Co? hehe, Super, U nas leje od kilku dni, ciemno jak w ..... , a u Was ..... bez komentarza. Mam nadziejê, ¿e Nils-Ake ze mn± te¿ powêdkuje jak przyjadê Co?? Tylko wola³bym ¿eby odemnie nie chcia³ tego co od Ciebie, za to ¿e pojecha³ po³owiæ !!!!  , Wêdkujcie ostro, ale co¶ zostawcie w tej wodzie, ze dwie metróweczki, bo teraz to ju¿ zaczynam siê obawiaæ  , pozdrowionka i gratulacje dla mê¿a
shreek
Nowy u¿ytkownik
*

Reputacja +0/-0
Wiadomo¶ci: 8

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #126 : Styczeñ 25, 2012, 20:22:00 »

Niby temat o nowych rybkach, ale ja dzisiaj poza tematem i tylko ze sprawą do szefowej. Jak się dogadamy to na pewno będą nowe rybki

Beata jak możesz to spójrz na swoją skrzynkę, bo nie wiem czy zauważyłaś i czytałaś wiadomość ode mnie, bowiem przez kilka dni nie mam żadnego odzewu z Twojej strony Smutny, a czas niestety nieubłaganie leci...

Pozdrawiam
beata
Administrator
Aktywny u¿ytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #127 : Luty 25, 2012, 13:27:33 »

Witam , witam panow. Pomalu zaczynam budzic sie z zimowego snu . Dzisiaj mamy trzeci dzien wiosny temperatury nie zeszly ponizej zera , snieg stopnial , czarne drogi ( tu mam namysli bez lodu) cos wspanialego . Lod na jeziorach mial okolo 25cm  , wywiercilam pare dziur , ale niestety nie spotkalam nic ciekawego , co by chcialo wyplynac na lod.Wczoraj bylam zobaczyc , :)kanty jeziora sa juz rozmarzniete , jesli temperatura utrzyma sie powyzej zera i bedzie sloneczko to mysle ze juz niedlugo lodke bedzie mozna postawic . Na ta chwile czekam z utesknieniem .Tak wiec panowie jesli zacznie sie tutaj cos dziac to oczywiscie dam wam znac.

rozmawiac zemna nie chcialy .

Tlumy na jeziorze jak zwykle ,, i jak tu podpatrzyc jak ci Szwedzi lowia pod lodem.
« Ostatnia zmiana: Marzec 15, 2012, 06:17:39 wys³ane przez beata » Zapisane
beata
Administrator
Aktywny u¿ytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #128 : Marzec 15, 2012, 06:24:41 »

Jak tu nie wierzyc ze juz wiosna?Co?? , no niestety lod jeszcze trzyma na jeziorach jesli pogoda sie utrzyma to mysle ze pod koniec nastepnego tygodnia bedzie mozna zaczac wodowanie. Z politowaniem Z politowaniem
olabert
Nowy u¿ytkownik
*

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #129 : Kwiecieñ 02, 2012, 09:57:41 »

Witam witam.
Ju¿ kwiecieñ a tu ¿adnych nowych fotek nie widaæ, czy¿by jeszcze lud trzyma³.
Kwiatki ³adne chyba bratki i ¿onkile, mo¿e dlatego nie masz czasu na jezioro ale gdy tylko odwiedzisz Lonern to wrzuæ co¶ do poogl±dania.
Pozdrawiam Robert.
Bill26
U¿ytkownik
**

Reputacja +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #130 : Kwiecieñ 06, 2012, 14:08:10 »

Czy to bratek czy żonkilek, niech żyje nam no kill`ek
Ho , ho jaki z pana poeta , ladnie.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 07, 2012, 08:46:45 wys³ane przez beata » Zapisane
beata
Administrator
Aktywny u¿ytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #131 : Kwiecieñ 16, 2012, 18:03:28 »

Witam wszystkich niecierpliwych , pogoda niestety nas nie rozpieszcza , dzisiaj w nocy bylo minus4 , a w dzien doszlo do plus5 i teraz pada snieg . Przyznam sie bez bicia ze desperacja pomalu napietrza sie , no ale po zimie nie mam ochoty siedziec na lodce w taka nie fajna pogode.Prawdobodobnie ma byc tak nieciekawie do konca tygodnia. Jesli skala termometra pokaze powyzej 10C to juz napewno wyplyne. Krzysio nie martw sie napewno przed Twoim przyjazdem zdolam Cie troche zdenerwowac. Fotka lub sztuka bedzie na Ciebie czekala.
Bill26
U¿ytkownik
**

Reputacja +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #132 : Kwiecieñ 18, 2012, 13:37:02 »

hej hej, tą rybę to jeszcze przeżyję, ale tej pogody co jest teraz to napewno nie, ja już przestałem wierzyć że będzie powyżej 10 stopni, prognozy są nie ciekawe, ale..... damy radę, przecierz jakoś to będzie   
..........Od nastepnego tygodnia ma byc juz ladnie , to chyba Wam sie uda. Spoko Spoko Spoko
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 18, 2012, 15:04:42 wys³ane przez beata » Zapisane
shreek
Nowy u¿ytkownik
*

Reputacja +0/-0
Wiadomo¶ci: 8

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #133 : Kwiecieñ 18, 2012, 17:58:14 »

Bill26 PM.
Beata z pogod± to nie masz wyj¶cia i musisz co¶ zrobiæ. No nie ¿eby by³o +25, ale chocia¿ +10 i najwa¿niejsze bez deszczu
beata
Administrator
Aktywny u¿ytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #134 : Kwiecieñ 19, 2012, 10:34:46 »

Hmmm.... Ja sniadanko mam . Nie jest olbrzym ale cos sie ogryzie. No panowie, sprawdzilam pogode od koncowki kwietnia po 20 st.C to bedzie juz fajnie  Chichot Chichot
Strony: 1 ... 7 8 [9] 10 11
  Drukuj  

Skocz do: