|
|
|
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik
Reputacja +4/-0
|
|
« Odpowiedz #63 : Wrzesień 30, 2010, 12:00:02 » |
|
Wreszcie sie wypogodzilo , w nocy tem.ponizej zera , ale w dzien ladnie sloneczko i przedewszystkim bez wiatru. Jutro rano jedziemy zobaczyc co slychac na fiordzie Szwedzko Norweskim IDEEFIORDEM . Lodz juz tam na nas czeka wiec loczymy z tym duze nadzieje. Ja chce takiego halibuta 50kg., tylko jeszcze nie wiem na co go zlowic , no ale to wszystko jutro, jutro niestety dzisiaj jeszcze dzien pracy. >:(JESLI BEDZIE CO TO BEDZIEMY FOTOGRAFOWAC oczywiscie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shreek
Nowy uÂżytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #66 : Październik 18, 2010, 21:09:32 » |
|
Zaj... rybki i zdjĂŞcia!!! Echhh... szkoda Âże sam nie mogĂŞ u Was zapolowaĂŚ Ta zĂŞbata mamuÂśka z fotek na kamieniach to juÂż chyba metrĂłweczka?? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
wlodi
Nowy uÂżytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #68 : Listopad 09, 2010, 22:15:39 » |
|
O kurcze widzĂŞ Âże tu u was Beatko zima zapanowaÂła chyba ???cisza w eterze jak makiem zasiaÂł!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wlodi
Nowy uÂżytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #71 : Listopad 28, 2010, 22:04:39 » |
|
No NO!!!! ,ale was zasypa³o teraz to tylko kulig jakiœ wypada³o by zorganizowaÌ.A rybki niech rosn¹ jak najwiêksze i oby by³y chêtne do wspó³pracy na wiosnê.Pozdrawiam ciê Beato bardzo serdecznie i ca³¹ nasz¹ wêdkarsk¹ braÌ z Polski i nie tylko ,która korzysta³a z twojej przemi³ej goœciny.W³odek
|
|
|
|
|
|
|
|
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik
Reputacja +4/-0
|
|
« Odpowiedz #73 : Grudzień 16, 2010, 14:44:54 » |
|
Losie jak widac wpadaja nas czasami odwiedzic , a szczupaki nic wredne nie chca przyjsc na kawke. Sniegu mamy bardzo duzo i nawet nie chce mi sie myslec ,zeby go odsniezayc na jezierze , a jeszcze najpierw trzeba do jeziora beznadzieja dzisiaj nie ma duzego mrozu ,ale za to wieje i jest pochmurno , psa z domu nie wygoni.---a mam co wyganiac jeszcze dwa szczeniaki i dwa duze. Moze do Swiat uda mi sie wytargac jakiegos szczupaczka , ale aura jakos nie chce sprzyjac. Teraz to trzeba sprzatac i zakupy robic a nie na rybki No nic jak uda mi sie wyskoczyc to dam znac.No jak jakas bomba nie wybuchnie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 16, 2010, 15:08:01 wysłane przez beata »
|
|
|
|
|
|
|