Szczupakowe forum
Grudzień 22, 2024, 19:33:41 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: #####     KONKURS     #####

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11
  Drukuj  
Autor Wątek: nowe rybki  (Przeczytany 54039 razy)
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #60 : Sierpień 26, 2010, 16:36:13 »

RYBKI I GRZYBKI JUZ WSZYSTKO JEST NA MIEJSCU. 

No dzisiaj bylo juz przyzwoicie na wodzie ,TRZY BRANIA W CIAGU GODZINY jeszcze nie metrowe ale juz jesienne szczupaki ruszyly na lowy byl waleczny i okraglutki. :)w sobote ma zmienic sie wiatr na pd.to juz chyba bedzie super.
Wiatr sie zmienil , ale na silniejszy i niestety zmecil wode w jeziorach.
Na malym jeziorku byl calkiem fajny okonek.
                                   33cm.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 23, 2010, 21:55:31 wysłane przez beata » Zapisane
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #61 : Wrzesień 26, 2010, 17:11:35 »

Wieje mocno w dalszym ciagu , sa duze fale na jeziorze.Marcinowi dzisiaj przyfarcilo , szczupaczek 85cm, wazyl okolo 3,5kg. Jeden spiol sie przy lodce . 

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 26, 2010, 17:14:52 wysłane przez beata » Zapisane
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #62 : Wrzesień 27, 2010, 14:33:43 »

Pogoda dzisiaj nas nie rozpieszczala, wialo i temperatura byla ponizej 10stC.Pare szczupakow padlo , ale nic wiekszego same 60cm.
[/url   [url=http://www.bankfotek.pl/view/765960]

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 27, 2010, 14:36:25 wysłane przez beata » Zapisane
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #63 : Wrzesień 30, 2010, 12:00:02 »

Wreszcie sie wypogodzilo , w nocy tem.ponizej zera , ale w dzien ladnie sloneczko i przedewszystkim bez wiatru. Jutro rano jedziemy zobaczyc co slychac na fiordzie Szwedzko Norweskim IDEEFIORDEM .
Lodz juz tam na nas czeka wiec loczymy z tym duze nadzieje.
Ja chce takiego halibuta 50kg., tylko jeszcze nie wiem na co go zlowic , no ale to wszystko jutro, jutro niestety dzisiaj jeszcze dzien pracy. >:(JESLI BEDZIE CO TO BEDZIEMY FOTOGRAFOWAC oczywiscie.
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #64 : Październik 03, 2010, 17:07:13 »

No i juz w domku , w bardzo roznych nastrojach i z mieszanymi uczuciami.
Ryby niestety nie widzielismy nie bardzo wiedzielismy no co mozna je lowic napewno wiemy juz ze nie na to samo co na jeziorach.Gumy ,woblery ,blachy i nic Smutny Smutny
Widoki rekompensowaly nasze niezadowolenie , tam jest piknie mozna oko nacieszyc , oj mozna.
Jak widac na fotkach.
                Dzisiaj po poludniu wyskoczylismy na bardziej znana nam wode na jeziorko umnie.I HUMORY POPRAWILY SIE I TO TAK DOSLOWNIE.W ciagu godziny mielismy 5szt.jeden 4kg.89cm. i te kolejne miedzy 2,a 4kg ja juz jestem w domku , ale Michal i Monika dalej sie bawia.Michal stwierdzil ze bez fotkize sztukom powyzej 130cm nie wraca do domu.No to zobacze czy dzisiaj przyjada. Chichot Chichot [/url[url=http://www.bankfotek.pl/view/771776]] Chichot Chichot  bylo calkiem przyjemnie.

No niestety metrowki nie bylo , ale i tak bylo niezle
« Ostatnia zmiana: Październik 04, 2010, 18:49:16 wysłane przez beata » Zapisane
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #65 : Październik 08, 2010, 12:17:51 »

Lowia, oj lowia , ale magicznego metra chyba jeszcze nie maja.
                   [url=http://www.bankfotek.pl/view/785543][/url]   [/  [url=http://www.bankfotek.pl/view/783799]    Rodzinka nam sie powiekszyla. FAJNE   [img]http://tata jest biard
« Ostatnia zmiana: Październik 19, 2010, 20:04:02 wysłane przez beata » Zapisane
shreek
Nowy uÂżytkownik
*

Reputacja +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #66 : Październik 18, 2010, 21:09:32 »

Zaj... rybki i zdjĂŞcia!!! Echhh... szkoda Âże sam nie mogĂŞ u Was zapolowaĂŚ   
Ta zĂŞbata mamuÂśka z fotek na kamieniach to juÂż chyba metrĂłweczka??

Pozdrawiam
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #67 : Październik 24, 2010, 12:49:19 »

Ta mamuska , chyba miala metr i bylo ich kilka sztuk .  Oni lowili dwa tygodnie i mieli wiele takich mamusiek ,nie wiem ile bo oni sami przestali je liczyc.
Teraz sypnelo nam juz sniegiem , ale zaraz ma stopniec po niedzieli ma byc lepsza pogoda , to pojade sprawdzic czy mamuski sa w dobrej kondycji.
  Z politowaniem Z politowaniem       
Pada ciagle pada , na ryby mozna isc , tylko trzeba jeszcze miec czas , te male kundelki demoluja mi dom a na sprzatanie po nich potrzeba duzo czasu.Teraz skonczyly cztery tygodnie , wiec musze je jeszcze trzymac nastepne cztery.Chyba jakos to przezyje ,  :Da rybki poczekaja. Chichot
« Ostatnia zmiana: Listopad 03, 2010, 06:05:11 wysłane przez beata » Zapisane
wlodi
Nowy uÂżytkownik
*

Reputacja +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #68 : Listopad 09, 2010, 22:15:39 »

O kurcze widzĂŞ Âże tu u was Beatko zima zapanowaÂła chyba ???cisza w eterze jak makiem zasiaÂł!!!
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #69 : Listopad 10, 2010, 08:26:00 »

Witam pana Wladka.
Tak strasznie nie jest jak wyglada, no ale sniegu mamy jakies 20-scia cm. i pare stopni mrozu.
Jedna lodke mam jeszcze na jeziorze , ale teraz to chyba z lodolomaczem i jakims spychaczem bede musiala ja przywiesc. Zima mnie zakoczyla, jak drogowcow, nie beda sami , conajmniej miesiac zawczesnie.Mam nadzieje ze to jeszcze zniknie i beda ladne dni, a jesli nie to poczekamy na odpowiedni lod.
ABY DO WIOSNY...... To tylko siedem miesiecy. Z politowaniem 

http://www.youtube.com/watch?v=I95DYDuef4c&feature=mfu_in_order&list=UL

« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2010, 12:47:56 wysłane przez beata » Zapisane
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #70 : Listopad 25, 2010, 08:10:05 »

nie zauwazyly kiedy sie skonczylo. Chichot Chichot Chichot
        To dzisiejsze fotki cos strasznego , jeszcze nie minal rok od poprzedniego sniegu , a tu juz prosze.
Teraz zamiast rybek trzeba narty i sanki wyciagac no i oczywiscie wszystkie odsniezacze.No nic byle do wiosy.
wlodi
Nowy uÂżytkownik
*

Reputacja +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #71 : Listopad 28, 2010, 22:04:39 »

No NO!!!! ,ale was zasypaÂło teraz to tylko kulig jakiÂś wypadaÂło by zorganizowaĂŚ.A rybki niech rosnÂą jak najwiĂŞksze i oby byÂły chĂŞtne do  wspó³pracy na wiosnĂŞ.Pozdrawiam ciĂŞ Beato bardzo serdecznie i ca³¹ naszÂą wĂŞdkarskÂą braĂŚ z Polski i nie tylko ,ktĂłra korzystaÂła z twojej przemiÂłej goÂściny.WÂłodek
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #72 : Listopad 29, 2010, 05:57:50 »

Dzieki , dzieki za mile slowo. ODNOSNIE KULIGA TO JA TEZ CHCE , ale maly problem te psiaki sa jeszcze zamale i nie dadza rady pociagnac sanek , a niestety konia jeszcze nie mamy
Snieg pada w dalszym ciagu lezy go juz okolo metra i zapowiadaja kolejne opady.Nie wiem czy uda mi sie dzisiaj dojechac do pracy Z politowaniem moze bedzie wolny dzien.
Jak tam Twoja dzidzia umie juz trzymac kija???
Trzymajcie sie ciplo.baj 

Zime mamy pikna , patrzac na nia z zza okna , ale na zewnatrz nie jest przyjemnie dzisiaj mielismy w nocy minus 26st,C W dzien jest tylko minus 20 to o cale 6-sc st. cieplej .Cholerny SYBIR jesli bedzie juz tak trzymac to nie mamy za wesolo.

Przyszly nas odwiedzic,
« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2010, 14:10:05 wysłane przez beata » Zapisane
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #73 : Grudzień 16, 2010, 14:44:54 »

Losie jak widac wpadaja nas czasami odwiedzic , a szczupaki nic wredne nie chca przyjsc na kawke.
Sniegu mamy bardzo duzo i nawet nie chce mi sie myslec ,zeby go odsniezayc na jezierze , a jeszcze najpierw trzeba do jeziora  beznadzieja dzisiaj nie ma duzego mrozu ,ale za to wieje i jest pochmurno , psa z domu nie wygoni.---a mam co wyganiac jeszcze dwa szczeniaki i dwa duze.
Moze do Swiat uda mi sie wytargac jakiegos szczupaczka , ale aura jakos nie chce sprzyjac.
Teraz to trzeba sprzatac i zakupy robic a nie na rybki
No nic jak uda mi sie wyskoczyc to dam znac.No jak jakas bomba nie wybuchnie.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 16, 2010, 15:08:01 wysłane przez beata » Zapisane
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #74 : Grudzień 18, 2010, 14:04:57 »

Witam w sobotni zimny dzionek , minus 5 pada snieg i wieje, ale to mi nie przeszkodzilo zeby wyskoczyc na chwile i rozejrzec sie za swiezom rybka na wigilijny stol.
Co prawda karp to nie jest , do szczupaka tez nie podobne ale pewnie bedzie pyszne w wigilijna kolacje.
        Wiatr przewial mnie do kosci i mysle ze te trzy sztuki mam starcza ,a jesli je zjem do wigilij to pojade po nastepne. Spoko Spoko

Wszystkim odwiedzajacym ta strone , znajomym i  nieznajomym zycze :
     WESOLYCH SPOKOJNYCH SWIAT.MILEJ RODZINNEJ ATMOSFERY I OCZYWISCIE PYSZNEJ RYBKI NA STOLE.  

Tamte rybki juz zjelismy , to trzebabylo zlowic nowe.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 23, 2010, 14:30:14 wysłane przez beata » Zapisane
Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11
  Drukuj  

Skocz do: