beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik

Reputacja +4/-0
|
 |
« : Lipiec 23, 2009, 18:46:33 » |
|
Witam nowych i starych znajomych wedkarzy.
|
|
|
|
|
|
|
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik

Reputacja +4/-0
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 25, 2009, 07:39:05 » |
|
Wczorajszy wypad na rybki. TESCIOWA ROZBROILA WSZYSTKICH. panie Krzysku Twoj podbierak bardzo sie przydal. dzieki
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 25, 2009, 07:47:17 wysłane przez beata »
|
|
|
|
|
radzikw
Nowy uÂżytkownik
Reputacja +0/-0
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 25, 2009, 11:06:58 » |
|
Hej Witam serdecznie  Czy weekend 7 - 9 sierpnia jest terminem wolnym?? Bardzo chcielibysmy z zona sie wybrac na rybki a z tego co opisujesz to jest na 100% pewne ze uda nam sie cos zlowic  A i widze ze cena za tak wsaniala przygode jest super niska!!! Pozdrawiam i czekam na odpowiedz! P.S. Jakie ryby teraz najbardziej biora?? Bo zastanawiam sie jaki sprzet ze soba zabrac! Radek 
|
|
|
|
|
|
|
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik

Reputacja +4/-0
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 25, 2009, 15:02:52 » |
|
Witam. Mysle ze ten termin bedzie dobry na okonia , to zabierz ze soba delikatny kijek , male niebieskie voblerki, jakiegos koguta jak masz, i pare czarno bialych gumek. O tej porze roku okon siedzi na samym dnie , wiec bedziemy musieli go sprowokowac ciezka przyneta , ktora porusza sie po dnie. Odnosnie kakretow to pisz na mail do administratora. poz. Beata
|
|
|
|
|
|
|
Bill26
UÂżytkownik

Reputacja +0/-0
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 27, 2009, 08:18:21 » |
|
To bardzo siĂŞ cieszĂŞ Âże Ci siĂŞ przydaÂł,ja mam juÂż nowy,czeka na jesienne olbrzymy ktĂłre zapewne razem wyciÂągniemy  pzdr.Krzysiek
|
|
|
|
|
|
|
Bill26
UÂżytkownik

Reputacja +0/-0
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 27, 2009, 08:29:34 » |
|
I jeszcze jedno s³ówko do kolegi radzikw, okonie okoniami,ale na Twoim miejscu zabraÂłbym ze sobÂą teÂż mocniejszy kijek,bo szczupaka napewno wyciÂągniesz( poprostu nie da siĂŞ inaczej  ),a tam nigdy nie wiadomo jaki wielki Ci siĂŞ przyklei . Ja byÂłem u Beaty w lipcu,chyba najgorszym miesiÂącu na szczupaki, a i tak z kolegÂą w trakcie chyba 6 wypadĂłw na szczupaki wyciÂągneliÂśmy ich okoÂło 40 szt,wiĂŞc i Ty wyciÂągniesz nie jednego. Beata zna doskonale tamtejsze Âłowiska,wiĂŞc bÂądÂź spokojny o ryby  No i najwaÂżniejsze,Beatka jest osobÂą ktĂłrej nie da siĂŞ nie polubiĂŚ,atmosfera jest super,nie ma u niej rzeczy nie do zrobienia ( no problem) wiĂŞc " JAKOÂŚ TO BĂDZIE " hehehe Jak bĂŞdziesz miaÂł jakiÂś pytania to ÂśmiaÂło pisz. pozdr.Krzysiek
|
|
|
|
|
|
|
radzikw
Nowy uÂżytkownik
Reputacja +0/-0
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 27, 2009, 13:06:14 » |
|
Witam kolege , dzieki za wskazowki , ale moze mozesz napisac cos wiecej , o przynetach , co nawinac na kolowrotki? Co jest lebsze blachy , czy voblery no i wogole , bede wdzieczny ,dzieki.Moja zona jest nowicjuszka i nie wiem co dla niej wziasc,troche szkoda moich pieknych weteczek.Czy jest mozliwosc lowienia z brzegu na splawik , to znaczy zlowienia jakiejs rybki. Sam nie wiem , naczym mam sie skupic.
|
|
|
|
|
|
|
Bill26
UÂżytkownik

Reputacja +0/-0
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 27, 2009, 15:27:55 » |
|
Na sp³awiczek ³owiliœmy liny i to takie doœÌ powa¿ne,no i oczywiœcie p³ocie,a na szczupaka, to bra³y na imitacje okonia,grunt ¿eby by³y zielone,albo niebieskie. Jeœli chodzi o rozmiar to generalnie jak najwiêksze,ale i na malutkiego woblerka wiesza³y siê takie po 75 cm.Na ko³owrotek to najlepiej plecionkê,ja mia³em 0,19 mm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik

Reputacja +4/-0
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 16, 2009, 09:51:34 » |
|
Koncowka sierpnia byla bardzo ciepla. Woda w jeziorze przekraczala 20st.C .Rybki nie byly zbyt aktywne, teraz pogoda sie zmienila ,jutro jade zapolowac , mysle ze rybki beda bardziej aktywne niz ostatnio . jesli cos bedzie to beda nowe fotki .
ps. Krzysiu jak tam u Ciebie z polowami.?
|
|
|
|
|
|
|
|
Bill26
UÂżytkownik

Reputacja +0/-0
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 20, 2009, 17:24:15 » |
|
WidzĂŞ Âże Ala wziĂŞÂła siĂŞ ostro za Âłowienie  ,jak przyjedziemy w paÂździerniku to zrobimy zawody  ( oczywiÂście bez Ciebie !!!! , bo jesteÂś za dobra  ) , a ten okoĂą to Âładny okaz,chyba wiĂŞkszy od tego Twojego. A jak tam teÂściowa,dalej bije rekordy ? Jak przyjedziemy to musimy jÂą zabraĂŚ na rybki,moÂże siĂŞ czegoÂś nauczĂŞ. JuÂż nie moÂżemy siĂŞ ze szwagrem doczekaĂŚ paÂździernika,ale jakoÂś to bĂŞdzie
|
|
|
|
|
|
|
|
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik

Reputacja +4/-0
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpień 25, 2009, 05:50:51 » |
|
Panowie dali sobie zrobic tylko jedna fotke , bylo cieplo i lowili w upaly , ale wyniki mieli niezle. Parenascie szczupakow kilka okoni i sandaczy , ale te nie byly zbyt duze z tego co mowili to najwiekszy szczupak , jakiego wyjeli to mial 96cm. Pomimo goraca ryby byly aktywne , a panowie zadowoleni.
|
|
|
|
|
|
|
|