Szczupakowe forum
Grudzieñ 22, 2024, 09:44:13 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: #####     Szwedzkieryby      #####

Strona g³ówna   Pomoc Szukaj Zaloguj siê Rejestracja  
Strony: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11
  Drukuj  
Autor W±tek: nowe rybki  (Przeczytany 53914 razy)
Bill26
U¿ytkownik
**

Reputacja +0/-0
Wiadomo¶ci: 68

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #90 : Kwiecieñ 16, 2011, 04:11:59 »

Wlodi pyta³e¶ o suma, wiêc mi, a raczej mojej ¿once, powiesi³o siê co¶ baaaardzo du¿ego , mia³a wêdkê od Beaty, a na niej sznurek pewnie ko³o 0,25 wiêc jakie¶ 15 do 20 kg wytrzyma³o¶ci, a to co¶ wyci±gnê³o ca³± szpulê i pyk, urwa³ sznurek jakby by to by³ w³os !!! Jak to nie by³ sum, to co Co? szczupak olbrzym Co? Hamulec dokrêci³em mu do koñca,ale nic to nie da³o, sznurek siê skoñczy³ i pstryk. To musia³ byæ sum i to baaardzo du¿y, no chyba ¿e tam jakie¶ potê¿ne ³ososie p³ywaj± albo jaki¶ wodnik szuwarek Wygl±da³o to tak jakby¶ zaczapi³ ³ódkê p³yn±c± z pe³n± prêdko¶ci± w przeciwnym kierunku ! Ale ja sobie go w tym roku przypilnujê !! Jak go z³owiê to wrzucê fotkê !!! pozdrowionka
wlodi
Nowy u¿ytkownik
*

Reputacja +0/-0
Wiadomo¶ci: 11

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #91 : Kwiecieñ 17, 2011, 09:08:36 »

Widzia³em sprzêty Beaty plecionkê ma nawiniêt± mega grub± wiêc szczupaka by¶cie wytargali bez problemów.W po³udniowej czê¶ci Szwecji wystêpuj± sumy  nie ma ich mo¿e zbyt wiele ale za to s± ogromne i dlatego my¶lê ¿e w naszym jeziorku mo¿e na nas czekaæ mi³a niespodzianka.
beata
Administrator
Aktywny u¿ytkownik

Reputacja +4/-0
Wiadomo¶ci: 173

« Odpowiedz #92 : Kwiecieñ 19, 2011, 04:54:48 »

http://hitta.se/LargeMap.aspx?var=yttern
Jesli tam plywaja jakies sumu to ja je rezerwuje, bylam postawic lodke i chwile lowilam aale nic ani pukniecia woda jest jeszcze bardzo zimna i rybki chyba jeszcze siedza na glebokiej wodzie ,ale co sie odwlecze to nie uciecze.
Bill26
U¿ytkownik
**

Reputacja +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #93 : Kwiecieñ 20, 2011, 10:39:50 »

Hmmm, to znaczy kto pierwszy ten lepszy Co? zobaczymy ! Jak go nie wyci±gniecie do sierpnia, to ja bêdê go musia³ wyhaczyæ, ale nie martwcie sie , wróci do wody !!!! ))))))
beata
Administrator
Aktywny u¿ytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #94 : Kwiecieñ 26, 2011, 06:07:05 »

Spoko, spoko narazie to tyle lowimy.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 26, 2011, 06:10:26 wys³ane przez beata » Zapisane
beata
Administrator
Aktywny u¿ytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #95 : Kwiecieñ 30, 2011, 18:35:13 »

Dzisiaj taki , a jutro na szczupaki!!!!!! Spoko Spoko

No panowie i panie i mamy pirwszo majowe wedkowanie , niestety metroweczki nie bylo  , ale frajda byla niesamowita .
  Z politowaniem Z politowaniem Z politowaniem
« Ostatnia zmiana: Maj 01, 2011, 14:42:38 wys³ane przez beata » Zapisane
Bill26
U¿ytkownik
**

Reputacja +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #96 : Maj 04, 2011, 17:32:05 »

No ³adnie ³adnie, piêkna pogoda, piêkne rybki, ehhhh, tylko zostaw nam kilka sztuk !!!! Widze ¿e Janek te¿ ostro wzi±³ siê do roboty !!!  Daj znaæ na jakie kolory bra³y, widzê ¿e na standardowy niebieski,a mo¿e jeszcze jakie¶??? powoli muszê siê dozbroiæ w woblery i nie wiem jakie !!! Ja by³em na wi¶le przez 3 dni i ani jednego brania, masakra !!! Smutny   Â¯yczê powodzonka i dawaj duuuu¿o fotek , papa
beata
Administrator
Aktywny u¿ytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #97 : Maj 08, 2011, 18:52:07 »

Krzysiu bez obaw, ja teraz to mam takie szczupaczki.
.
Chlopaki lowia maja po pare sztuk ,ale metra jeszcze nie wyjeli ,moze jutro uda mi sie wyrwac na chwilke to mam nadzieje ze ja wyjme metroweczke.
tez macie tak cieplo?Co?

« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2011, 10:55:18 wys³ane przez beata » Zapisane
Bill26
U¿ytkownik
**

Reputacja +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #98 : Maj 24, 2011, 18:02:51 »

teraz to mamy gor±co !!! Jest 23 maja , a ja tu nie widzê metrówki !!! czy¿by strajkowa³y ? haha, w sumie to nawet by³o by dobrze, teraz strajkuj± to w sierpniu bêd± g³odne , pisz co i jak  !!!
beata
Administrator
Aktywny u¿ytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #99 : Maj 25, 2011, 17:26:27 »

Oj panie krzysiu, dobrze ze macie cieplo, my juz po lecie zimno jak cholera i wieje  mocno. Zawstydzony Zawstydzony Zawstydzony Ja niestety majowe polowy zostawiam sobie na puzniej z racji obowiazkow chlebowych.A z drugiej strony to i tak zabardzo wieje.Zmiejszylam o duzo liczbe wedkarzy majowych.Brak mi na to czasu .Do konca maja  sie nie wyrwe.Ale potem to Cie zasypie metrowkami. :)hi 
Ho udalo mi dzisiaj rano wyrwac na chwilke ,metrowki  nie mam ,ale calkiem niczego sobie okonie jeden hi :)1,4kg i drugi mniejszy0,80kg.ha
« Ostatnia zmiana: Maj 26, 2011, 14:02:23 wys³ane przez beata » Zapisane
beata
Administrator
Aktywny u¿ytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #100 : Maj 29, 2011, 17:22:35 »

No nareszcie dzisiaj udalo mi sie pojechac na rybki.Niestety bateria w aparaciku padla i fotek dzisiejszych nie bedzie .Bylam na Yogen , troche wialo i tem 14st. Wielkiej rewelacji nie bylo , no ale cztery sztuki wyjechaly do lodki trzy osiemdziesiatki i jedna dziewiedziesiatka ,dwie odczepily sie podczas holu.
Jeden zaczepil sie na glebokiej wodzie i stawial calkiem niezly opor przez chwile i tylko tyle co go poczulam, Cieplo bylo tylko w pierwszym tygodniu maja teraz caly czas bylo zimno , mysle ze rybki czekaly na mnie i teraz zaczna brac.Na nastepny wyjazd wezme naladowana baterie do aparacika.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 16, 2011, 15:45:54 wys³ane przez beata » Zapisane
beata
Administrator
Aktywny u¿ytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #101 : Czerwiec 18, 2011, 15:48:41 »

Bylismy dzisiaj z synkiem na rybkach , pogoda nam dopisywala , slodycze byly calkiem dobre . No i oczywiscie przedewszstkim okonki braly srednie garbusy i dwa calkiem ladne garbuski sie trafily , szkoda tylko ze moj synus nie ma tyle cierpliwosci co ja , bo bysmy dalej lowili.  Smutny Smutny
beata
Administrator
Aktywny u¿ytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #102 : Czerwiec 18, 2011, 16:32:35 »

http://vimeo.com/24736333

fajny mlody wedkarz.
wlodi
Nowy u¿ytkownik
*

Reputacja +0/-0
Wiadomo¶ci: 11

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #103 : Czerwiec 22, 2011, 20:19:48 »

Fajny fajny ten szczupak by³ chyba prawie tak du¿y jak on brawo !!! A tak z innej beczki ³owicie co¶ bo ostatnio cicho tu troszeczkê???
beata
Administrator
Aktywny u¿ytkownik

Reputacja +4/-0

« Odpowiedz #104 : Lipiec 03, 2011, 14:32:37 »

witam , ostatnio nie bylo mnie w domku , wiec na rybki nie chodzilam  CHLOPAKI , KTORZY LOWILI W ubieglym tygodniu byli dosc zadowoleni rozmawialam z nimi przez telefon mowili ze byly dni ze szczupak bil dobrze ze mieli po parenascie sztuk na lebka (wszystkie wypuszczali)  , ale metrowki niestety nie wyjeli. Ja bylam przedwczoraj woda w jeziorze ma 22stC. wiec uwazam ze to troche zaciepla na drapierzniki wiec lowilismy leszcze i to calkiem ladne sie trafialy takie miedzy jeden , a dwa kilogramy frajda byla niesamowita ciagac je na splawik.Po niedzieli jedziemy nad morze to znowu nie bedzie mnie w domu , ale moze zlowie jakas morskasyrenke.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 05, 2011, 06:10:50 wys³ane przez beata » Zapisane
Strony: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11
  Drukuj  

Skocz do: