Bill26
U¿ytkownik
Reputacja +0/-0
Wiadomo¶ci: 68
|
|
« Odpowiedz #90 : Kwiecieñ 16, 2011, 04:11:59 » |
|
Wlodi pyta³e¶ o suma, wiêc mi, a raczej mojej ¿once, powiesi³o siê co¶ baaaardzo du¿ego , mia³a wêdkê od Beaty, a na niej sznurek pewnie ko³o 0,25 wiêc jakie¶ 15 do 20 kg wytrzyma³o¶ci, a to co¶ wyci±gnê³o ca³± szpulê i pyk, urwa³ sznurek jakby by to by³ w³os !!! Jak to nie by³ sum, to co szczupak olbrzym Hamulec dokrêci³em mu do koñca,ale nic to nie da³o, sznurek siê skoñczy³ i pstryk. To musia³ byæ sum i to baaardzo du¿y, no chyba ¿e tam jakie¶ potê¿ne ³ososie p³ywaj± albo jaki¶ wodnik szuwarek Wygl±da³o to tak jakby¶ zaczapi³ ³ódkê p³yn±c± z pe³n± prêdko¶ci± w przeciwnym kierunku ! Ale ja sobie go w tym roku przypilnujê !! Jak go z³owiê to wrzucê fotkê !!! pozdrowionka
|
|
|
|
|
|
|
wlodi
Nowy u¿ytkownik
Reputacja +0/-0
Wiadomo¶ci: 11
|
|
« Odpowiedz #91 : Kwiecieñ 17, 2011, 09:08:36 » |
|
Widzia³em sprzêty Beaty plecionkê ma nawiniêt± mega grub± wiêc szczupaka by¶cie wytargali bez problemów.W po³udniowej czê¶ci Szwecji wystêpuj± sumy nie ma ich mo¿e zbyt wiele ale za to s± ogromne i dlatego my¶lê ¿e w naszym jeziorku mo¿e na nas czekaæ mi³a niespodzianka.
|
|
|
|
|
|
|
beata
Administrator
Aktywny u¿ytkownik
Reputacja +4/-0
Wiadomo¶ci: 173
|
|
« Odpowiedz #92 : Kwiecieñ 19, 2011, 04:54:48 » |
|
http://hitta.se/LargeMap.aspx?var=ytternJesli tam plywaja jakies sumu to ja je rezerwuje, bylam postawic lodke i chwile lowilam aale nic ani pukniecia woda jest jeszcze bardzo zimna i rybki chyba jeszcze siedza na glebokiej wodzie ,ale co sie odwlecze to nie uciecze.
|
|
|
|
|
|
|
Bill26
U¿ytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #93 : Kwiecieñ 20, 2011, 10:39:50 » |
|
Hmmm, to znaczy kto pierwszy ten lepszy zobaczymy ! Jak go nie wyci±gniecie do sierpnia, to ja bêdê go musia³ wyhaczyæ, ale nie martwcie sie , wróci do wody !!!! ))))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bill26
U¿ytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #96 : Maj 04, 2011, 17:32:05 » |
|
No ³adnie ³adnie, piêkna pogoda, piêkne rybki, ehhhh, tylko zostaw nam kilka sztuk !!!! Widze ¿e Janek te¿ ostro wzi±³ siê do roboty !!! Daj znaæ na jakie kolory bra³y, widzê ¿e na standardowy niebieski,a mo¿e jeszcze jakie¶??? powoli muszê siê dozbroiæ w woblery i nie wiem jakie !!! Ja by³em na wi¶le przez 3 dni i ani jednego brania, masakra !!! ¯yczê powodzonka i dawaj duuuu¿o fotek , papa
|
|
|
|
|
|
|
|
Bill26
U¿ytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #98 : Maj 24, 2011, 18:02:51 » |
|
teraz to mamy gor±co !!! Jest 23 maja , a ja tu nie widzê metrówki !!! czy¿by strajkowa³y ? haha, w sumie to nawet by³o by dobrze, teraz strajkuj± to w sierpniu bêd± g³odne , pisz co i jak !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
beata
Administrator
Aktywny u¿ytkownik
Reputacja +4/-0
Wiadomo¶ci: 173
|
|
« Odpowiedz #100 : Maj 29, 2011, 17:22:35 » |
|
No nareszcie dzisiaj udalo mi sie pojechac na rybki.Niestety bateria w aparaciku padla i fotek dzisiejszych nie bedzie .Bylam na Yogen , troche wialo i tem 14st. Wielkiej rewelacji nie bylo , no ale cztery sztuki wyjechaly do lodki trzy osiemdziesiatki i jedna dziewiedziesiatka ,dwie odczepily sie podczas holu. Jeden zaczepil sie na glebokiej wodzie i stawial calkiem niezly opor przez chwile i tylko tyle co go poczulam, Cieplo bylo tylko w pierwszym tygodniu maja teraz caly czas bylo zimno , mysle ze rybki czekaly na mnie i teraz zaczna brac.Na nastepny wyjazd wezme naladowana baterie do aparacika.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 16, 2011, 15:45:54 wys³ane przez beata »
|
|
|
|
|
|
|
wlodi
Nowy u¿ytkownik
Reputacja +0/-0
Wiadomo¶ci: 11
|
|
« Odpowiedz #103 : Czerwiec 22, 2011, 20:19:48 » |
|
Fajny fajny ten szczupak by³ chyba prawie tak du¿y jak on brawo !!! A tak z innej beczki ³owicie co¶ bo ostatnio cicho tu troszeczkê???
|
|
|
|
|
|
|
|
|