Bill26
U¿ytkownik
Reputacja +0/-0
Wiadomo¶ci: 68
|
|
« Odpowiedz #45 : Maj 20, 2010, 16:35:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bill26
U¿ytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #46 : Maj 20, 2010, 16:36:20 » |
|
a to matrówka, 102 cm
|
|
|
|
|
|
|
Bill26
U¿ytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #47 : Maj 20, 2010, 16:36:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bill26
U¿ytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #48 : Maj 20, 2010, 16:37:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bill26
U¿ytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #49 : Maj 20, 2010, 16:37:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bill26
U¿ytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #50 : Maj 20, 2010, 16:37:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
beata
Administrator
Aktywny u¿ytkownik
Reputacja +4/-0
Wiadomo¶ci: 173
|
|
« Odpowiedz #51 : Maj 23, 2010, 06:39:14 » |
|
GRATULACJE , GRATULACJE Dzieki , dzieki panowie i panie , Krzysiu ladne fotki, co profs to profs.Przykro mi ze to nie TY zostales uwienczony tym pieknym pucharkiem , ale na lipca to ja organizoje nagrody niespodzianki i mysle ze napewno bedziecie usatysfakcjonowani, a Ty zgarniesz ta najwyzsza. Mam plan Dzisiaj mam chwilke TO spadam na JUGEN , TO MOZE TEZ COS UDA MI SIE ZFOTOGRAFOWAC.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 23, 2010, 06:59:20 wys³ane przez beata »
|
|
|
|
|
|
wlodi
Nowy u¿ytkownik
Reputacja +0/-0
Wiadomo¶ci: 11
|
|
« Odpowiedz #53 : Czerwiec 08, 2010, 21:09:29 » |
|
Piêknie ,Piêknie !!!! Ledwo miesi±c up³yn±³ odk±d go¶cili¶my u ciebie ,a ja ju¿ têsknie za Szwecja i planuje nastêpny wypad.Mam nadzieje ¿e ju¿ siê trochê ociepli³o bo pocz±tek maja brrrr przywita³ nas tem -5 Same Serdeczno¶ci dla ciebie ,a ka¿demu kto tu bedzie zagl±da³ z czystym sumieniem polecam pobyt u Beaty nie bêdzie ¿a³owa³ i na pewno do nie wróci pozdrawiam raz jeszcze i mam nadzieje ¿e zobaczymy sie Jesieni± W³odek!!!!
|
|
|
|
|
|
|
shreek
Nowy u¿ytkownik
Reputacja +0/-0
Wiadomo¶ci: 8
|
|
« Odpowiedz #54 : Czerwiec 08, 2010, 22:28:23 » |
|
Witam. Do powy¿szych fotek równie¿ od siebie dodam kilka, w tym fotkê mamu¶ki która "siad³a" mi na kija na pocz±tku czerwca podczas tygodniowego pobytu u Beaty. Pomimo ¿e pogoda niezbyt dopisywa³a - s³oñce i bezchmurne niebo , po³apali¶my i tak¿e ju¿ planujemy przysz³oroczny, wiosenny powrót na Lonern i Jogen. PS. Beato zapomnia³em Ci zwróciæ baterie, ale bêdzie to pretekst aby do Was ponownie pojechaæ. Pozdrowienia dla ca³ej rodzinki, w tym rzecz jasna dla niesfornego brata Oto wspomniana przeze mnie zêbata mamusia z Lonern - 102 cm choæ uchwyt niepewny - tu siê k³ania brak gripa ale i do¶wiadczenia (pierwsza moja mamu¶ka ), rybka w dobrej kondycji odp³ynê³a aby podrosn±æ i wróciæ do mnie (oczywi¶cie d³u¿sza ) w nastêpnym roku Tu jeszcze zdjêcie kolegi Tomka z którym go¶ci³em u Beaty, z jednym z wielu zêbatych z jeziora Jogen. Jeszcze raz pozdrawiam i do zobaczenia Micha³.
|
|
|
|
|
|
|
beata
Administrator
Aktywny u¿ytkownik
Reputacja +4/-0
Wiadomo¶ci: 173
|
|
« Odpowiedz #55 : Lipiec 22, 2010, 17:58:57 » |
|
Dzieki panowie za mile slowko. Tak jak widac poczatek czerwca przynosil jeszcze fajne rybki . Lipiec nie byl mocno owocny , ryby nie byly zbyt aktywne , no oczywiscie bywaly dni ,ze braly ,ale nie byly to zbyt duze sztuki. Upaly ktore mielismy nagrzaly w wode w jeziorach temperatura wody dochodzila do 24st.C. , wiec nic dziwnego ze ryby nie byly aktywne. Teraz odrobine sie ochlodzilo ,tylko stan wody w jeziorach jest mniejszy o jakies 80cm. Powracajac do lipcowych rybek to zapomnialam ,ze kolega Robert wywalczyl duzego lina ,takiego okolo czterech kg. GRAT, GRAT.....nie wiem czy go zfotografowal , jesli tak to pewnie pojawi sie tu jego fotka. Teraz cos odnosnie grzybkow , 19-stego lipca duza , duza patelnia kurek ,pyszne na Szwedzkie warunki to bardzo wczesnie , mysle ze prawdziwki tez zaraz sie zaczna. Teraz poczekamy na ochlodzenie i dalej na rybki. Lowilismy tez i tak nigdy sie nie dowiedzialam co bylo na haczyku. Ptaki dotrzymywaly nam zawsze towarzystwa.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 22, 2010, 18:19:43 wys³ane przez beata »
|
|
|
|
|
|
olabert
Nowy u¿ytkownik
Reputacja +0/-0
Wiadomo¶ci: 10
|
|
« Odpowiedz #57 : Sierpieñ 04, 2010, 14:20:01 » |
|
Hmm! Grzybki jak malowane. Znow mialas racje - gdy pojedziemy to zaczna rosnac grzybki. Mimo to pobyt udany- tak wedkarsko jak i towarzysko- jeszcze raz dzieki za goscine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|