beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik
Reputacja +4/-0
|
|
« Odpowiedz #105 : Lipiec 12, 2011, 08:49:35 » |
|
Bylismy na malym urlopiku na PN. Szwecji , przepieknie niezliczone ilosci wody sliczne rzeki rybki piekne , staralam sie lowic w kazdym duzym jeziorze , ale bez lodzi nie bylo to latwe , piedziesiat metrow w glob jeziora i pol metra wody , wiec duzych rybek niestety nie bylo , ale mam pierwszego lipienia piekna rybka ,pletwa grzbietowa bardzo duza i sliczne barwy , niestety aparacik lezal w autku i fotki brak , jak bede miala troche wiecej czasu to zrobie mape z jeziorami w ktorych lowilam , dzisiaj ide do lasku , kurki juz sie zaczely , a jutro na nastepne jeziorko , to mysle ze beda ryki na fotkach. byly pyszne...
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 12, 2011, 16:03:39 wysłane przez beata »
|
|
|
|
|
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik
Reputacja +4/-0
|
|
« Odpowiedz #106 : Lipiec 13, 2011, 22:14:41 » |
|
Obiecany wypad z tesciowa na lodke , dal jej sporo satysfakcji , a mi adrenalina skoczyla.Ze wzgledu na wiek tesciowej , to jedynie troling wchodzi w gre , no i jak widaac na obrazku calkiem dobrze jej poszlo , ja prze moja glupote stracilam dobra metroweczke. Szkoda mi bylo dac tesciowej normalnego kija , wiec lowila na taki dosc zdezelowany z prawie nie dzialajacym kolowrotkiem , po pierwszej sztuce ktora wyjela , myslalam ze wiecej jej sie nie zaczepi , a tu nagle trach i mamuska siedzi , ona spanikowala oddala mi kija , po pierwszym szarpnieciu czulam ze to kawal ryby , udalo mi sie docholowac ja tylko do lodki i niestety agrwka sie odpiela , takie badziewie I KOLOWROTEK SIE ROZSYPAL . Moja tesciowa zaskakuje mnie dosc czesto ale o dobry metr ryby to jej nie podejrzewalam. Tak wiec mam nauczke musi lowic na dobrym sprzecie. [imghttp://www.bankfotek.pl/thumb/1030489.jpeg[/img]http:// dzisiejsze wedkowanie
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 14, 2011, 21:10:36 wysłane przez beata »
|
|
|
|
|
|
|
Bill26
UÂżytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #109 : Lipiec 27, 2011, 08:42:14 » |
|
No i co tam sÂłychaĂŚ w wielkim Âświecie ? JakoÂś tej metrĂłwki nie widac CzyÂżby na mnie czekaÂły ? PrĂłbowaÂłaÂś coÂś na tym drugim jeziorku poÂłowiĂŚ ?, Jogen czy jakoÂś tak.
|
|
|
|
|
|
|
|
Bill26
UÂżytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #111 : Lipiec 28, 2011, 08:30:09 » |
|
A miaÂłem nadziejĂŞ Âże zaÂłapiemy siĂŞ na grzybki jak przyjedziemy
|
|
|
|
|
|
|
|
Bill26
UÂżytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #113 : Lipiec 28, 2011, 10:43:26 » |
|
No to Âślicznie !!!!! ZnalazÂłem fajny przepis na szczupaka z borowikami zapiekany w Âśmietanie !!! mniam WyprĂłbujemy hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik
Reputacja +4/-0
|
|
« Odpowiedz #116 : Sierpień 24, 2011, 14:03:35 » |
|
TUTAJ MAMY piekne wegorze , sandacze , liny , szczupaki i okonie. grzbkow mamy duzo , ale robakow w nich jeszcze wiecej,,,,,,
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 28, 2011, 13:44:17 wysłane przez beata »
|
|
|
|
|
Leszek
Nowy uÂżytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #117 : Wrzesień 19, 2011, 16:40:55 » |
|
Ale¿ ten czas leci ju¿ minê³y prawie dwa miesi¹ce od naszego rybo brania a ja mam wci¹¿ obrazy przed oczyma jakbym te piêkne rybki wczoraj ³owi³ , Beatko w wodzie zosta³o dziesi¹tki tysiêcy piêknych ryb czy od³awiacie je systematycznie ? bo jakaœ cisza na stronie . Pozdrawiamy i myœlimy nad terminami. Leszek
|
|
|
|
|
|
|
|
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik
Reputacja +4/-0
|
|
« Odpowiedz #119 : Październik 31, 2011, 18:54:57 » |
|
Witam ,,pogode mamy calkiem fajna jak na ta pore roku. Mielismy pierwsze przymrozki ale teraz temperatura w dzien utrzymuje sie powyzej 10st .C ,wiec nie jest zle ,niespodzianki tylko wiaterek plata , no czasami nie mozna plywac lodka tak wieje ,a przewaznie wieje jak ja mam wolne z pracy Tak wiec brak fajnych niespodzianek ((( oczywiscie mam na mysli metroweczki))) , no ale nic, bron caly czas w pogotowiu jezdzi w samochodzie. Ostatnio bylam w zeszlym tygodniu na tym malym jeziorze tam gdzie plynie sie pod mostkiem, w tej chwili jest to niemozliwe bo lodka nie przejdzie pod. Stan wody nie pozwala na to , WIEC OBJECHALAM JEZIORO W KOLO i lodke wodowalam bezposrednio na tym jeziorku ,vinsarpsjĂś.Wiatr wial dosc mocno i jedna strona wcale nie mozna bylo plywac, to troche komplikuje lowienie , no ale mozna poradzic Trzy sztuki wyjelam na lodke , i trzy wypiely sie przy lodce ale zabawa podczas holu byla fajna , po wylaczeniu silnika automatycznie fala zwalala lodke na kamienie, a z tego wzgledu ze bylam sama to troche bylo kiepsko utrzymac spining ze szczupaczkiem i dryfujaca lodke ,zeby uniknac bezposredniego kontaktu z kanieniami, czyli tak normalnie walka z zywiolem.Po paru godzinach adrenaliny starczy na pare dni
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 31, 2011, 18:58:43 wysłane przez beata »
|
|
|
|
|
|