beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik
Reputacja +4/-0
|
|
« : Listopad 13, 2009, 04:06:18 » |
|
Odp: nowe rybki « Odpowiedz #21 : PaÂździernik 31, 2009, 06:41:05 » Cytuj Modyfikuj UsuĂą Podziel wÂątek -------------------------------------------------------------------------------- To obiekt , ktory zaadoptowal moj caly wolny czas , ciekawe co z tego wyjdzie.? 84cm. Witam ,kolejne podejscie na mietusa nie powiodlo sie , zaowocowalo trzema sztukami szczupakow okolo 80cm . Dzisiaj robie jeszcze jedna probe - zobaczymy , To obiekt , ktory zaadoptowal moj caly wolny czas , ciekawe co z tego wyjdzie. ? url=http://www.bankurl=h [ttp://www.bankfotek.pl/view/436868] [/url] [fotek.pl/view/437181] [/url] 84cm.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2009, 04:12:38 wysłane przez beata »
|
|
|
|
|
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik
Reputacja +4/-0
|
|
« Odpowiedz #1 : Listopad 13, 2009, 04:16:35 » |
|
Hej , popruszylo sniegiem tem. plusowa ale zimno taki jakies przenikajace , wiec zamiast marznac z kijem w reku to sie rozgrzewam z mlotkiem ,przy kominku. Chcialam to jakos przenies , ale nie bardzo mi to wyszlo ,mysle ze tak bedzie lepiej , jesli moje prace adaptacyjne beda osobno. Do znajomych i niedoznajomych , moze macie jakies pomysly na fajna baze wedkarska . Dzialka na ktorej stoi ten narazie rozwalajacy sie dom ma 3000mkw i nie ma na niej innej budowli , polozona jest w odleglosci 60m od malego jeziorka , wiec mozliwosci jest wiele . Jakies propozycje? z gory dzieki. Do sezonu w maju jest jeszcze troche czasu , wiec duzo mozna zrobic. Zastanawiam sie nad sauna , czy to jest dobry pomysl? Lubia wedkarze wygrzewac sie? Rozne pomysly chodza mi po glowie ,ale tez niechce sie wyglupic. Krzysiu , Jacek i oczywiscie wszyscy inni , wyrazcie swoja opinie. Wlasnie odnosnie wnetrza domu zrobic go w starym stylu Szwedzkim , czy w nowoczesnym , same sciany beda w panelach drewnianych na sufitach sa stare belki , no i te kominki ktore na pewno tam zostana ale tez nie wiem czy robic do nich wklady , czy zostawic tak jak sa . Projektanta wnetrz to ja napewno nie zatrudnie , bo to nie w moim stylu .To musi byc zrobione z glowa wedkarza no i oczywiscie pod wedkarza. Jesli sa zainteresowani to zapraszam do wspolnego twozenia dziela wedkarskiego. poz.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2009, 04:55:38 wysłane przez beata »
|
|
|
|
|
|
jaca
Nowy uÂżytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #3 : Listopad 15, 2009, 19:34:36 » |
|
Co do kominków, to przyznam, ¿e by³em w domku, w Szwecji, gdzie by³ kominek bez wk³adu i by³o super, myœlê ¿e to dobry pomys³. Wspominasz o saunie...., có¿ to ju¿ luksus pozdrawiam i nie mogê sie doczekaÌ kiedy ujrzê efekt tych remontów
|
|
|
|
|
|
|
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik
Reputacja +4/-0
|
|
« Odpowiedz #4 : Listopad 15, 2009, 19:57:10 » |
|
Odnosnie tego kominka to nie wiem , jest duze ryzyko pozaru , jak wlozy sie drzewka to strzela jak cholera ::)Przy remoncie troche bedziemy szli na latwizne , to bedzie bardziej interesojace co z tego wyjdzie. poz.B PS. jak tam polowy masz jakies nowe rybki na kacie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anders
Nowy uÂżytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #7 : Grudzień 06, 2009, 11:51:27 » |
|
Fajne ze tak dobrze wam idze. Nastepny weekend zobacze co sie tam dzialo...
|
|
|
|
|
|
|
grzes
Nowy uÂżytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #8 : Grudzień 09, 2009, 23:19:33 » |
|
Witam.Mam nadzieje ze prace przebiegaja zgodnie z planem rozmawialem z kolega o przyjezdzie do Pani,byc moze nazbiera sie dwa auta ludzi;)P.Beatko ile miejsc mieszkalnych bedzie u Pani?ten budynek ma klimat,saÂłna?,kominek -naprawde piekna sprawa.pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
|
|
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik
Reputacja +4/-0
|
|
« Odpowiedz #9 : Grudzień 15, 2009, 10:56:29 » |
|
Witam , tak jak do tej pory prace przebiegaja zgodnie z planem , ale teraz zacznie sie inna bajka ,kanalizacja . Z tego wzgledu iz domek znajduje sie w mniejszej odleglosci od jeziora niz 100m. to musi byc specjalna kanaliza nowe wymogi unijne , ja nie bardzo sie w tym orjetuje , ale jedno wiem bedzie drogo i skaplikowanie , duza ilosc kamieni i glazow na dzialce tez nie jest atutem w tym przedsiewzieciu. Obecnie mam do dyspozycji osiem lozek , to znaczy dwa pokoje dwu osobowe i jeden cztero osobowy . trzy lodzie cztero metrowe z silnikami spalinowymi.Baza noclegowa znajduje sie w odleglosci 12km od najblizszego jeziora. poz. i do zobaczenia.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 21, 2010, 17:42:00 wysłane przez beata »
|
|
|
|
|
|
Bill26
UÂżytkownik
Reputacja +0/-0
|
|
« Odpowiedz #11 : Styczeń 25, 2010, 18:15:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
beata
Administrator
Aktywny uÂżytkownik
Reputacja +4/-0
|
|
« Odpowiedz #12 : Luty 01, 2010, 13:06:19 » |
|
Czesc Beatka ciesze sie ze Ci sie podoba. =http://w[urlww.bankfotek.pl/view/521611] [/url] co prawda pusty , ale barek jest, a barman juz prawie na etacie. to jeden z pokoji , ktory czeka na umeblowanie i to kolejny.
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2010, 13:57:34 wysłane przez beata »
|
|
|
|
|
|
Janek
Nowy uÂżytkownik
Reputacja +1/-1
|
|
« Odpowiedz #14 : Luty 03, 2010, 09:56:15 » |
|
Czesc No bardzo piĂŞknie wyglÂąda ten twoj domek. Jak widzialam go na poczatku to w zyciu bym sie nie spodziewala ze doprowadzicie go do takiego wygladu;)
|
|
|
|
|
|
|
|